Futurs Pares2020-11-16T16:20:11+00:00

Futurs Mare i Pare

Existeixen molts factors que poden dificultar la concepció de l’embaràs en una parella.

La majoria de les parelles en edat fèrtil aconsegueixen l’embaràs durant el primer any. Això no obstant, en algunes ocasions existeixen factors que dificulten que tingui lloc la gestació.

Aconseguir l’embaràs és més difícil del que sembla. En condicions normals, una parella en edat fèrtil que mantingui relacions regularment sense anticonceptius, compta amb un 17 per cent de probabilitats d’aconseguir l’embaràs durant el primer mes.

Hi ha diversos factors que poden causar les dificultats de gestació. Alguns poden ser irreversibles, però n’hi ha d’altres, relacionats amb alteracions anatòmiques del cos, que es poden solucionar després d’una intervenció.

Les proves mèdiques

Abans de començar, és recomanable realitzar un estudi hormonal i una analítica sanguínia amb serologia, amb la finalitat de poder descartar alteracions que poguessin dificultar l’embaràs.

A més d’aquest estudi, segons el cas de la dona, serà necessari realitzar altres proves: és el cas de la histerosalpingografia, un examen mèdic que aporta informació sobre les trompes de Fal·lopi (si estan obstruïdes o si, al contrari, són permeables) i també sobre l’úter (quina forma té, quina n’és la mida i en quina posició està). Aquesta prova es recomanarà a dones que van intentar aconseguir l’embaràs anteriorment i no se’n van sortir o a dones amb antecedents d’infecció pelviana o cirurgia pelviana.

Testimonis de mares i pares

Ells t’explicaran tot el que necessites saber. Esperem que aviat altres parelles puguin llegir aquí el teu testimoni.

Després de dos intents fallits, comences a pensar en abandonar. Per sort, estar acompanyats del CIRH ens va permetre recuperar l’esperança i no abaixar els braços… Al tercer cop no falla, i avui el nostre fill ja té 4 mesos! GRÀCIES
Mònica i Javier
L’equip del CIRH no ens va fer perdre l’esperança en cap moment. Gràcies al seu acompanyament tot va ser més fàcil i van aconseguir que el nostre somni de ser pares es complís. Sempre n’estarem agraïts.
Bruno i Lucía

«Testimonis basats en opinions de pacients reals del CIRH»

L’elecció del tractament

El resultat de les proves determinarà l’elecció del tractament que s’adapta millor a vosaltres.

Al nostre laboratori, inseminem els oòcits que t’extraiem amb els espermatozoides de la teva parella.

Inseminem els oòcits que t’extraiem amb semen d’un donant anònim.

Inseminem els oòcits d’una donant anònima amb els espermatozoides de la teva parella. Ofereix més probabilitat d’èxit a partir de certes edats o en situacions mèdiques determinades.

Inseminem els oòcits d’una donant amb els espermatozoides d’un donant, ambdós anònims.

En la Inseminació Artificial amb semen de la parella, seleccionem els espermatozoides de la teva parella i els introduïm a l’úter en el moment més adequat.

En la inseminació artificial amb semen de donant, col·loquem a l’úter els espermatozoides d’un donant anònim.

Com és el donant de semen?

La Llei espanyola de reproducció assistida determina que és l’equip mèdic l’encarregat de seleccionar el donant de semen més adequat a les característiques de la dona. D’aquesta manera, totes les donacions són anònimes.

Així, l’equip mèdic del CIRH seleccionarà un donant de semen amb característiques físiques d’acord amb les de la dona que realitza el tractament, així com un grup sanguini igual o compatible.

Les mostres provenen de donants de semen joves i sans que passen estudis de salut.

Acompanyament psicològic

En el camí a la maternitat, les emocions hi són molt presents. Per això, al CIRH, l’equip et donarà el suport emocional que necessitis en cada moment.

El nostre equip de psicòlegs treballa juntament amb els nostres professionals per poder-te oferir tot el suport que necessitis abans, durant i una vegada finalitzat el teu pas pel CIRH.

El camí que faràs, l’hem recorregut moltes vegades. En coneixem cada sotragada, dificultat, cada costa amunt i també cada costa avall, de manera que ens avançarem a tot el que necessitis.

Cada cert temps, organitzem la nostra trobada «Compartint CIRH», una cita amb pacients i expacients que, juntament amb part del nostre equip professional, comenten i comparteixen les seves experiències.

Dubtes freqüents de futurs mare i pare

Si tens preguntes, no et preocupis. És normal. Aquí trobaràs respostes i, si no, contacta amb el nostre equip. No hi ha pregunta que se’ls resisteixi.

Quines són les proves mèdiques que cal realitzar per a ell?

Són molts els factors que poden afectar la fertilitat de l’home. La infertilitat masculina, amb freqüència, es deu al fet que l’home compta amb poca quantitat d’espermatozoides. El primer pas és una anàlisi de semen.

Veure més

Quines són les proves mèdiques que cal realitzar per a ella?

La reproducció assistida ha ajudat milers de dones de tot el món a aconseguir el seu embaràs desitjat. Abans d’iniciar el tractament, és important dur a terme algunes proves mèdiques que permetran escollir el tractament més adequat.

Veure més

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita