Futura mare2020-11-16T16:16:08+00:00

Futura Mare

L’única parella que necessites per ser mare és el teu nadó

La legislació actual sobre tècniques de reproducció assistida i les tècniques amb les quals comptem a les nostres clíniques permeten que avui la dona que vulgui ser mare ho pugui ser sense tenir parella. Aquí podràs trobar testimonis d’altres dones que van estar en la mateixa situació que tu i les tècniques que vam fer servir en casos com el teu.

Testimonis de mares solteres

Elles t’explicaran tot el que necessites saber. Esperem que aviat altres dones puguin llegir aquí el teu testimoni.

El CIRH va ser tota una experiència per a mi. Tot i ser mare soltera, no em va mancar el suport que vaig necessitar en cada moment. L’equip mèdic, de laboratori i de psicologia es va preocupar per mi durant tot el procés, i el millor és que, gràcies a ells, tinc una nena que és un tresor. Gràcies!

Alba
En tot moment vaig tenir la tranquil·litat d’estar envoltada d’autèntics professionals, tant mèdics com de laboratori. Durant els dies previs a la transferència embrionària em van telefonar cada dia a la mateixa hora i la mateixa persona del laboratori per informar-me del desenvolupament dels embrions, i això em va donar molta tranquil·litat. Vaig sentir en tot moment que tot l’equip estava pendent de mi i del meu futur somni.
Lara

«Testimonis basats en opinions de pacients reals del CIRH»

Els nostres tractaments per a tu

Malgrat que l’elecció del tractament depèn de factors com la teva edat o el teu historial mèdic, aquests són els tractaments que fem servir en casos com el teu.

Amb aquesta tècnica de laboratori, extraiem els òvuls i els fecundem amb el semen d’un donant anònim.

En aquesta tècnica de laboratori, fecundem els òvuls d’una donant amb el semen d’un donant, ambdós anònims.

Amb aquesta tècnica, col·loquem en l’úter els espermatozoides d’un donant anònim.

Acompanyament psicològic

En el camí a la maternitat, les emocions hi són molt presents. Per això, al CIRH, l’equip et donarà tot el suport emocional que necessitis en cada moment.

El nostre equip de psicòlegs treballa juntament amb els nostres professionals per poder-te oferir tot el suport que necessitis abans, durant i una vegada finalitzat el teu pas pel CIRH.

El camí que faràs, l’hem recorregut moltes vegades. En coneixem cada sotragada, dificultat, cada costa amunt i també cada costa avall, de manera que ens avançarem a tot el que necessitis.

Cada cert temps, organitzem la nostra trobada «Compartint CIRH», una cita amb pacients i expacients que, juntament amb part del nostre equip professional, comenten i comparteixen les seves experiències.

Dubtes freqüents de futura mare

Si tens preguntes, no et preocupis. És normal. Aquí trobaràs respostes i, si no, contacta amb el nostre equip. No hi ha pregunta que se’ls resisteixi.

Com és l’estimulació ovàrica en un tractament de reproducció assistida?

Després de la primera visita, el metge et donarà un protocol escrit i detallat amb totes les instruccions perquè sàpigues com funciona. Durant el teu cicle d’estimulació, estaràs en contacte per telèfon amb l’equip de coordinació de manera regular.

Veure més

Com funciona la donació d’òvuls o de semen a Espanya?

La donació d’òvuls o de semen són procediments regulats per la legislació espanyola des de 1988. D’aquesta manera, es garanteix en tot moment l’ètica dels processos mèdics i biològics implicats, així com la salut dels donants.

Veure més

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita