Futures Mares2020-11-16T16:17:07+00:00

Futures Mares

La meva parella és una altra dona

Cada vegada és més habitual que dones amb parella femenina vinguin a una clínica de reproducció assistida per aconseguir el seu embaràs. Si aquest és el teu cas, t’expliquem a continuació com t’ajudarem al CIRH a aconseguir el teu embaràs.

La legislació actual sobre tècniques de reproducció assistida i les tècniques amb les quals comptem a les nostres clíniques permeten que avui les dones que volen ser mares ho puguin ser i tinguin, a més, diverses opcions, en funció de la implicació d’ambdues en el procés. Aquí podreu trobar testimonis d’altres dones que van estar en la vostra situació i les tècniques que fem servir en pacients com vosaltres.

Testimonis de parella de dones

Elles t’explicaran tot el que necessites saber. Esperem que aviat altres dones puguin llegir aquí el teu testimoni.

Gràcies al suport i a les facilitats que ens va oferir el CIRH des que vam posar els peus a la clínica, ser mares va ser molt més senzill del que ens pensàvem al començament. Tot l’equip és com una veritable família. Gràcies.
Judith i Helena

Només puc dir paraules boniques de la nostra experiència al CIRH. La Dra. Maqueda, que va portar el nostre cas, va ser professional i persona en tot moment. Ens va guiar i atendre de la millor manera perquè les coses anessin bé. Vam tenir el nostre nadó i ho agraïm a tota la clínica i, en especial, a ella.

Sònia i Clara

«Testimonis basats en opinions de pacients reals del CIRH»

L’elecció del tractament

Variant del tractament de fecundació in vitro dirigida a parelles de dones que voleu participar, les dues, activament en l’embaràs.

Inseminem els oòcits que t’extraiem amb semen d’un donant anònim.

Inseminem els ovòcits d’una donant amb els espermatozoides d’un donant, tots dos anònims.

En la inseminació artificial amb semen de donant, col·loquem a l’úter els espermatozoides d’un donant anònim.

Variant del tractament de fecundació in vitro dirigida a parelles de dones que volen participar, les dues, activament en l’embaràs.

Com és el donant de semen?

La Llei espanyola de reproducció assistida determina que és l’equip mèdic l’encarregat de seleccionar el donant de semen més adequat a les característiques de la dona. D’aquesta manera, totes les donacions són anònimes.

Així, l’equip mèdic del CIRH seleccionarà un donant de semen amb característiques físiques d’acord amb les de la dona que realitza el tractament, així com un grup sanguini igual o compatible.

Les mostres provenen de donants de semen joves i sans que passen estudis de salut.

Acompanyament psicològic

En el camí a la maternitat, les emocions hi són molt presents. Per això, al CIRH, l’equip et donarà el suport emocional que necessitis en cada moment.

El nostre equip de psicòlegs treballa juntament amb els nostres professionals per poder-te oferir tot el suport que necessitis abans, durant i una vegada finalitzat el teu pas pel CIRH.

El camí que faràs, l’hem recorregut moltes vegades. En coneixem cada sotragada, dificultat, cada costa amunt i també cada costa avall, de manera que ens avançarem a tot el que necessitis.

Cada cert temps, organitzem la nostra trobada «Compartint CIRH», una cita amb pacients i expacients que, juntament amb part del nostre equip professional, comenten i comparteixen les seves experiències.

Dubtes freqüents de futures mares

Si tens preguntes, no et preocupis. És normal. Aquí trobaràs respostes i, si no, contacta amb el nostre equip. No hi ha pregunta que se’ls resisteixi.

Quines emocions puc experimentar durant el tractament?

Sotmetre’s a un tractament mèdic produeix, en gairebé tots els casos, alteracions emocionals importants i estrès en els pacients, però en el cas dels tractaments per infertilitat, aquestes conseqüències es viuen amb una intensitat especial.

Veure més

Ser mare sola

Cada vegada hi ha més models de família, entre els quals, la maternitat en solitari.

Veure més

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita