EmbryoScope+2023-05-09T10:02:16+00:00

EmbryoScope+

EmbryoScope+ és una incubadora d’embrions de darrera generació que permet visualitzar en temps real el seu desenvolupament mitjançant la captura d’imatges de manera contínua, abans de transferir-los a l’úter de la futura mare. Aquesta tecnologia innovadora permet, tant als embriòlegs com als pacients, observar les imatges dels seus embrions.

La gravació d’aquestes imatges meravelloses no n’afecta el desenvolupament. És més, atès que no és necessari extreure l’embrió de la incubadora, les condicions ideals de temperatura, llum i nivell d’oxigen es mantenen inalterades en tot moment.

Així doncs, observem les primeres divisions de la cèl·lula i, quan arribi el moment òptim —entre els 3 i els 5 dies—, en funció de diversos factors, transferim l’embrió a l’úter de la pacient.

Què és EmbryoScope+?

Aquesta tecnologia incorpora un microscopi amb una càmera potent que permet fer el seguiment ininterromput de l’embrió en les seves primeres hores de vida. Així, observem molt de prop l’embrió, des del moment en què l’oòcit és inseminat i es comença a dividir en cèl·lules cada vegada més petites, fins que es pot transferir a l’úter.

Els 3 avantatges d’EmbryoScope+

microscopio

L’embrió es desenvolupa sense cap manipulació. Gràcies a aquesta tecnologia, EmbryoScope+ permet que l’embrió es desenvolupi sense haver de ser manipulat, cosa que evita el contacte amb l’exterior (canvis de llum, temperatura, etc.), i es mantenen unes condicions de cultiu òptimes i estables. Això és justament el que necessita l’embrió fins al moment de ser transferit o congelat.

embrioscope-rs

EmbryoScope+ ajuda a seleccionar els embrions. Això és possible gràcies a un potent algoritme que ajuda l’embriòleg a seleccionar l’embrió o els embrions amb millor pronòstic.

mobile-image-ovulo

Les imatges dels teus embrions en el teu mòbil. La darrera generació d’incubadores EmbryoScope + ofereix una excel·lent qualitat d’imatge. Així, els pacients reben una pel·lícula fascinant dels primers dies d’evolució dels seus embrions. Uns moments únics, per compartir-los amb els éssers estimats.

En quins tractaments s’utilitza l’EmbryoScope+?

El CIRH ha incorporat aquesta tecnologia en tots els tractaments de fecundació in vitro, tant amb òvuls propis com de donant, sense que això suposi un cost afegit. Atès que la disponibilitat d’incubadores és limitada, el nostre equip t’assessorarà durant el teu tractament.

No dubtis a sol·licitar la teva primera visita, per tal que el nostre equip et pugui informar del tractament que s’ajusta millor a les teves necessitats i perquè t’expliqui amb més detall aquest record magnífic.

Quin és el millor tractament per a mi?

En tan sols uns clics, obtindràs informació detallada i sense compromís dels tractaments que millor s’adapten a la teva situació.

Prediagnòstic gratuït
Demana cita

Quin és el millor tractament per a mi?

En tan sols uns clics, obtindràs informació detallada i sense compromís dels tractaments que millor s’adapten a la teva situació.

Prediagnòstic gratuït
Demana cita