Servei de dietètica i nutrició personalitzat2020-11-18T15:59:33+00:00

Servei de dietètica i nutrició personalitzat

La fertilitat i l’alimentació mantenen una estreta relació. I és que els bons hàbits alimentaris poden augmentar un 60 % les probabilitats de quedar-se embarassada.

Per assessorar-te i acompanyar-te en la millora dels teus hàbits alimentaris durant el tractament, el CIRH compta amb un servei de dietètica i nutrició liderat per l’experta en alimentació i fertilitat Claudia Brassesco.

A partir d’una entrevista nutricional exhaustiva, s’elabora una pauta individualitzada i personalitzada d’acord amb les teves necessitats, en funció del tipus de tractament o situació, sempre des de l’empatia i l’escolta activa. Garantim aquest servei a tots els pacients que comencin el tractament.

Cada persona és diferent. No és el mateix una pacient que necessita ordenar hàbits alimentaris, que tingui antecedents patològics o que pren medicació. Per aquesta raó, la importància recau a oferir pautes alimentàries específiques per a cada cas i patologia concrets, amb l’objectiu d’ajudar a optimitzar les possibilitats d’embaràs amb el tractament realitzat.

En el cas de les parelles heterosexuals, el servei està enfocat en les dones, però també es donen directrius a l’home, atès que la fertilitat masculina és també molt important en aquests processos.