Dra. Maite Castro

La Dra. Maite Castro és metge especialista en ginecologia i obstetrícia, dedicada a la reproducció assistida des de l’any 2009.

Em considero afortunada per dedicar-me a allò amb què gaudeixo i per poder ajudar qui ho necessita a complir el seu somni

Dra. Maite Castro – nº 39492 COMB

Llicenciada en medicina per la Universitat de Barcelona, l’any 2006, i especialitzada en ginecologia i obstetrícia a l’Hospital Universitari Joan XXIII en el període 2006-2009.

Des de llavors, ha desenvolupat la seva activitat professional principalment en les àrees de reproducció assistida, ecografia ginecològica i obstètrica i diagnòstic prenatal a l’Hospital del Mar, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i en assistència privada.

Va fer el Màster en Reproducció Humana per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2015. Ha presentat comunicacions orals en diversos cursos i congressos, ha col·laborat com a professora en el Màster en Reproducció Humana de la Universitat Autònoma de Barcelona i és membre de societats científiques com la societat espanyola i catalana de ginecologia i obstetrícia (SEGO i SCOG, respectivament) i la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF).

Què li agrada fer en el seu temps lliure?

Llegir, especialment thrillers policíacs o de misteri, i sortir d’excursió a l’aire lliure i envoltada de naturalesa.

Torna

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita