Dra. Maria Prat Om

La Dra. Maria Prat Om és llicenciada en medicina i cirurgia, des del 1996, per la Universitat Autònoma de Barcelona.

M’agrada dedicar-me a la medicina reproductiva perquè em permet ajudar les persones a aconseguir la seva il·lusió de tenir un fill.

Dra. Maria Prat Om – nº 33817 COMB

Va elaborar la seva tesi doctoral, titulada ‘’Recompte de fol·licles antrals com a predictor d’hiperresposta en hiperestimulació ovàrica controlada per a inseminació artificial’’ que va ser defensada el juliol del 2009 amb un resultat cum laude en la Universitat Autònoma de Bracelona.

Va realitzar l’especialitat en ginecologia i obstetrícia a l’Hospital del Mar de Barcelona durant el període 1999-2003. És metge adjunt de ginecologia i obstetrícia a l’Hospital del Mar de Barcelona des del 2003 i des del 2014 és membre del grup de recerca en infertilitat (Barcelona Research Infertility Group).

Des del 2014 és professora col·laboradora en el Màster de Medicina Reproductiva a la UAB.
Exerceix també de professora associada en els estudis del grau en medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra des del 2017. És metge adjunt de ginecologia i obstetrícia a l’Hospital del Mar des del 2003, a la unitat de medicina reproductiva i a la unitat de diagnòstic prenatal. I des del 2016 treballa com a metge especialista en Reproducció Humana al centre CIRH.

Què li agrada fer en el seu temps lliure?

Gaudeixo passant temps amb la meva família, els meus fills són la meva passió i m’encanta compartir amb ells aficions com la muntanya, l’esport i el cinema.

Torna

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita
Obrir xat
1
Hola,
En què et podem ajudar?