Josvany René Sánchez Curbelo

És metge especialista en andrologia I també en endocrinologia. Dedicat a la infertilitat masculina des de 1995.

En l’esfera sexual y reproductiva de la parella, la dona i l’home són responsables per igual. Per això, durant l’estudi d’infertilitat, no hauríem d’oblidar les causes que poden afectar el factor masculí.

Dr. Josvany René Sánchez Curbelo – nº 37328 COMB

Dedicat a la infertilitat masculina des de l’any 1995

El Dr. Josvany René està graduat com a Doctor en Medicina per la Universitat de la Habana (Cuba), homologat està graduat com a Doctor en Medicina per la Universitat de la Habana (Cuba), homologat com a Llicenciat en Medicina pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport d’Espanya, i especialitzat en Endocrinologia i en Andrologia (200) per la Universitat Autònoma de Barcelona – Fundació Puigverd.

L’any 2014 va obtenir el Màster en Andrologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment està exercint d’andròleg al Centre d’Infertilitat i Reproducció Humana (CIRH), Metge adjunt i cap del Gabinet de proves funcionals del Servei d’Andrologia en la Fundació Puigverd.

És membre de l’Associació Espanyola d’Andrologia (ASESA), el European Academy of Andrology (EAA) i l’International Society of Andrology (ISA).

Imparteix com a professor del Màster d’Andrologia Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha participat com a professor en cursos nacionals i internacionals com a expert en Disfuncions sexuals masculines, infertilitat masculina, Hipogonadisme masculí, implants de pròtesis de pènis i cirurgia en andrologia. Té una participació activa a congressos mèdics d’andrologia, reproducció humana (fertilitat), Urologia i Medicina sexual. Ha sigut investigador principal i co-investigador en diferents assajos clínics, projectes d’investigacions universitaris / multicèntrics, nacionals i internacionals.

Ha publicat articles d’investigació en revistes nacionals i internacionals.

Què li agrada fer en el seu temps lliure?

Compartir amb la meva família i amics, fer esport i gaudir del mar i un bon vi.

Volver

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita
Obrir xat
1
Hola,
En què et podem ajudar?