Dr. Carlos Dosouto

Metge col·laborador al CIRH. Especialista en obstetrícia, ginecologia i reproducció humana.

Vocació, passió i dedicació personalitzada

Dr. Carlos Dosouto – núm. 46705

Les visites amb metges col·laboradors del CIRH tenen unes condicions i uns preus especials. Informa-te’n telefonant al 932 806 535.

El Dr. Dosouto és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb premi especial per mèrits acadèmics. Formació de MIR en obstetrícia i ginecologia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Va realitzar un research stay a la Faculty of Health, Aarhus University, Skive Fertility Clinic, a Dinamarca, l’any 2016. Fellow en reproducció assistida a l’Hospital Universitari Dexeus. Desenvolupament d’activitats científiques i formatives i maneig mèdic i quirúrgic de la pacient amb endometriosi i patologia benigna ginecològica. Endocrinologia ginecològica i endocrinologia reproductiva i contracepció (2015-2019).

Va participar en el desenvolupament de diversos treballs científics multicèntrics i unicèntrics, amb algunes publicacions sobre estratègies d’estimulació en baixa reserva ovàrica (estratègies de trigger i ús d’hormona de creixement i andrògens en fecundació in vitro).
Actualment és metge adjunt del Servei d’Obstetrícia, Ginecologia i Reproducció Humana del programa públic de la Fundació Puigvert, professor associat de la UAB, professor del Màster de Medicina Maternofetal de la UAB i professor del Màster d’Andrologia de la UVIC. També és membre actiu de la Societat Espanyola de Fertilitat. Membre actiu de la Societat Europea de Reproducció Humana i Embriologia (ESHRE). Desenvolupa la seva activitat privada en reproducció assistida com a metge col·laborador al CIRH.

Què li agrada fer al seu temps lliure?

Gaudeixo molt del meu temps lliure amb la família i els amics. Oci, cultura i gastronomia.

Tornar

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita
Obrir xat
1
Hola,
En què et podem ajudar?