Dra. Sara López

La Dra. Sara López és metge especialista en ginecologia i obstetrícia i, després d’acabar la seva especialitat, fa més de 10 anys que es dedica a la reproducció assistida.

La il·lusió de la meva feina és poder ajudar aquelles persones que els costa aconseguir un gran projecte de vida com és tenir un fill.

Dra. Sara López – nº 37948 COMB

Llicenciada en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, l’any 2002, i després de finalitzar la seva especialitat en ginecologia i obstetrícia via MIR, el 2007, inicia la seva activitat en reproducció assistida i en assistència privada en ginecologia i obstetrícia.

El 2012 presenta la seva tesi doctoral relacionada amb la reproducció assistida sobre la histerosalpingosonografia i la seva no inferioritat respecte de la histerosalpingografia per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la qualificació de cum laude.

Ha presentat publicacions en diverses revistes, en congressos, i ha impartit classes en el Màster en Reproducció Assistida Parc Salut Mar.

Què li agrada fer en el seu temps lliure?

M’agrada cuinar per a la família i els amics.

Torna

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita