Dr. Manuel Gómez Prieto

Graduat en medicina el 1991 a la Universitat de l’Havana (Cuba). Graduat en l’especialitat d’endocrinologia des de 1997 per l’Instituto Nacional de Endocrinología de l’Havana (Cuba).

La disciplina i la perseverança són la base de l’èxit

Dr. Manuel Gómez Prieto – nº 42536 COMB

Va començar el seu treball com a endocrinòleg del Centre d’Investigacions Mèdico-Quirúrgiques, on va romandre fins al 2003 i, després, va continuar a l’Hospital Gineco-Obstétrico Ramón González Coro (Instituto de la Mujer), a Cuba, fins al 2007, on, a més, formava part de l’equip de reproducció. L’any 2007 va venir a Barcelona i, des de llavors, treballa al CIRH, on va coordinar durant 8 anys el programa de donació d’oòcits, i, com a endocrí, a la Clínica Corachan.

Va fer formació especialitzada en diabetis mellitus a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a Barcelona, el 1999, on, a més, realitzà diferents cursos de doctorat; també en reproducció i andrologia a la Clínica Puigvert de Barcelona, el 1999, i en biologia de la reproducció, durant 6 mesos, a l’Hospital Ángeles del Pedregal, a Mèxic, l’any 2003.

És autor del llibre Aspectos clínicos de la reproducción asistida i de diverses publicacions nacionals i internacionals. El Dr. Gómez també és membre de la Societat Espanyola de Reproducció, de la Societat Espanyola d’Endocrinologia i de la Societat Espanyola d’Andrologia.

Què li agrada fer en el seu temps lliure?

Els esports de combat.

Torna

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita