Dra. Karinna Lattes

La Dra. Karinna Lattes es va graduar en medicina a la Universitat dels Andes, a Santiago de Xile (2002), i després es va especialitzar en obstetrícia i ginecologia a l’Hospital Clínic de la Universitat de Xile (2010).

La meva passió és desafiar els límits actuals a través de la investigació i el desenvolupament científic. Cercar una alternativa a cada problema sense deixar cap opció sense explorar, ni cap dona sense resposta

Dra. Karinna Lattes – nº 48646 COMB

Compta amb el Màster en Fisiologia per la Universitat de Xile (2005) i el Màster en Medicina Reproductiva Humana per la Universitat Autònoma de Barcelona (2012). Ha presentat la seva activitat d’investigació en diversos congressos internacionals (ASRM i ESHRE) i ha publicat articles científics d’alt impacte clínic a Fertility & Sterility, Human Reproduction i altres revistes científiques.

Actualment, està escrivint la seva tesi doctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona i exerceix com a especialista en medicina reproductiva i coordinadora d’investigació al CIRH, a Barcelona, des de 2012.

Què li agrada fer en el seu temps lliure?

M’agrada la música i la gastronomia.

Torna

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita
Obrir xat
1
Hola,
En què et podem ajudar?