Dr. Mario Brassesco

Mario Brassesco Maccazzaga
Director mèdic del CIRH – Bioquímic i andròleg

El Dr. Mario Brassesco és llicenciat en bioquímica per la Universitat de Santa Fe (Argentina), el 1976, així com també és llicenciat en medicina per la Universitat de Barcelona, el 1985.

El tracte personal amb els pacients i ajudar els que ho necessiten. Aquests van ser els meus objectius per estudiar medicina.

Dr. Mario Brassesco Maccazzaga – nº 23119 COMB

Dedicat a la medicina de la reproducció des de l’any 1999

Va treballar com a adjunt al laboratori d’andrologia de la Fundació Puigvert fins al 1989. Aquell mateix any, va fundar el Centre d’Infertilitat i Reproducció Humana (CIRH) de Barcelona, centre del qual ha estat també el director mèdic fins avui.

A més de la seva tasca al CIRH, Mario Brassesco és també soci fundador i membre d’honor de la Societat Espanyola d’Andrologia (ASESA), així com soci fundador de la Societat Espanyola de Biòlegs de Reproducció (ASEBIR). El Dr. Brassesco és membre de diverses societats internacionals del sector, com l’American Society for Reproductive Medicine, l’European Society of Human Reproduction o la International Society of Andrology. També és membre honorari d’associacions internacionals, com l’Asociación Brasileña de Urología o l’Asociación Colombiana de Fertilidad.

Ha col·laborat durant diversos anys en simposis, congressos i cursos sobre andrologia i reproducció humana, i va ser professor associat en el Màster en Reproducció Assistida de la Universitat de Barcelona.

Què li agrada fer en el seu temps lliure?

Veure el Barça i cultivar orquídies.

Torna

Descobreix ara com podem ajudar-te

La teva primera visita és gratuïta, perquè no et costi decidir-te.

Sol·licitar cita

2021-02-15T14:55:30+00:00