Dr. Daniel Mataró
Director mèdic del CIRH

El Dr. Daniel Mataró és metge especialista en ginecologia i obstetrícia, dedicat a la medicina de la reproducció des de l’any 1999, i actualment director mèdic adjunt del CIRH.

Treballo cada dia amb la il·lusió que, qualsevol persona que ho desitgi, pugui ser mare o pare

Dr. Daniel Mataró – nº 35691 COMB

Dedicat a la medicina de la reproducció des de l’any 1999

El Dr. Mataró és llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzat en ginecologia i obstetrícia, moment a partir del qual es va dedicar a la medicina de la reproducció a la Clínica Eugin treballant en el seu desenvolupament des de l’inici d’aquesta, combinant l’activitat assistencial, inicialment, a l’Hospital General de Vic i, posteriorment, a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

El 2006, es va doctorar cum laude per la Universitat de Barcelona, gràcies al seu treball sobre els resultats de la reproducció assistida en dones infectades per VIH. Actualment, la seva activitat assistencial principal la realitza al CIRH i la combina amb activitat científica i docent, i és autor de publicacions en revistes internacionals i realitza presentacions en congressos, com el de l’American Society for Reproductive Medicine, el Congress of the European Society of Gynecology o el Congrès Gynécologie Obstétrique Pratique, entre d’altres.

Ha impartit classes en el Màster Internacional de Medicina Reproductiva (UAB), el Màster en Biologia de la Reproducció i Tècniques de Reproducció Assistida (UAB) o el màster Human Assisted Reproductive Technologies de la Universitat Pompeu Fabra. Actualment, és vocal de la Junta de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF).

Què li agrada fer en el seu temps lliure?

M’agrada córrer i he disputat diverses maratons i mitges maratons.

Torna

Descobreix ara com podem ajudar-te

Per a estudiar el teu cas i oferir-te una solució personalitzada, t’oferim un estudi complet de fertilitat amb el nostre Pla Diagnòstic Inicial.

Sol·licitar cita